Welkom bij Katana Kopen

Wie zijn wij?

Katana Kopen is een online winkel die alleen in Nederland verkoopt. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van de beste kwaliteit zwaarden en katana replica’s tegen de beste prijzen. Wij streven er elke dag naar om deze kwaliteit tegen de beste prijs te verbeteren zonder dat dit ten koste gaat van de lonen van onze ambachtelijke smeden.

Wat doen we nu?

Bij Katana Kopen werken we samen met meester-smeden uit Longquan, een hoofdstad die bekend staat om de kwaliteit van zijn staalwerk.

We gebruiken verschillende soorten metaal, afhankelijk van de verschillende klingen die we op onze replica’s gebruiken.

Nee, we zijn niet de goedkoopste. We geven er echter de voorkeur aan om de best mogelijke replica’s te maken zonder de kwaliteit of de prijs die we betalen aan onze meestersmeden, van wie de meesten meer dan 20 jaar ervaring hebben, te beperken.

Ons team:

Ons team bestaat uit drie gepassioneerde mensen: Lan, Baptiste en Lea. Lan is onze verzendtechnicus en zorgt ervoor dat onze producten veilig en op tijd geleverd worden. Baptiste is onze webdesigner en is verantwoordelijk voor het onderhouden en bijwerken van onze website. Lea is onze klantenservicemedewerker en is verantwoordelijk voor het beantwoorden van vragen van klanten en het helpen verzekeren van klanttevredenheid.

Onze waarden

Bij Katana Kopen geloven we dat sociale verantwoordelijkheid belangrijk is. Daarom willen we onze hardwerkende meestersmeden betalen wat ze waard zijn.

We zijn gepassioneerd over wat we doen en streven ernaar om de best mogelijke klantervaring te bieden. We doen er alles aan om onze klanten producten van de hoogste kwaliteit en de beste klantenservice te bieden. We zijn er om onze klanten te helpen bij het vinden van het perfecte zwaard voor hun behoeften en om hen te voorzien van de beste aftersales service in geval van problemen.

Contact

    Of per e-mail: tanjiro@katana-kopen.nl
    Per post: 2 rue de la madeleine, 50760, Montfarville, Frankrijk