Herroepingsrecht

We hanteren een retourbeleid van 30 dagen, wat betekent dat je vanaf de ontvangst van je artikel 30 dagen de tijd hebt om een retour aan te vragen. Je hoeft hiervoor geen specifieke reden op te geven.

Met betrekking tot het annuleren of wijzigen van bestellingen, heb je 12 uur vanaf het moment dat je je bestelling hebt geplaatst om deze te annuleren of een wijziging aan te vragen. Na deze tijd kun je je bestelling om logistieke redenen niet meer annuleren of wijzigen. Je kunt je bestelling op eigen kosten retourneren zodra je deze hebt ontvangen.

Om te kunnen worden geretourneerd, moet het artikel zich in dezelfde staat bevinden als toen je het ontving, ongebruikt en in de originele verpakking.

Sommige van onze producten kunnen niet worden geretourneerd:

  • cadeaubonnen
  • Verbruiksartikelen
  • Gepersonaliseerde producten

Neem voor het retourneren contact met ons op via ons contactformulier of per e-mail:
tanjiro@katana-kopen.nl

Of per post:

Naam: Lord Group,
Straat: 2 rue de la madeleine,
Postcode: 50760,
Stad: Montfarville,
Land: Frankrijk.

Om de herroepingstermijn te respecteren, is het voldoende dat u uw mededeling met betrekking tot de uitoefening van het herroepingsrecht verzendt voordat de herroepingstermijn is verstreken. Uw herroepingsrecht vervalt 30 dagen nadat u de goederen in bezit heeft genomen.

Om lange wachttijden te voorkomen en de omruiling te vergemakkelijken, vragen wij u om uw retourmail in dit formaat te schrijven:

Titel: Retourbestelling #0000

Bestelling per e-mail :

Reden voor retourzending :

Foto van ontvangen producten :

Geef ons zoveel mogelijk details over je bestelling.

U kunt altijd contact met ons opnemen voor retouraanvragen via ons contactformulier.

Gevolgen van herroeping :

In het geval van uw herroeping zullen wij alle ontvangen betalingen terugbetalen, met uitzondering van eventuele extra kosten die voortvloeien uit een andere keuze van levering dan de standaard aangeboden levering. Deze terugbetaling zal binnen 14 werkdagen worden gecrediteerd op de rekening die is gebruikt voor de betaling op onze site. (zie sectie TERUGBETALING).

Retourkosten

We willen je erop wijzen dat als je besluit een product terug te sturen om andere redenen dan defecten of schade (bijvoorbeeld als je van gedachten verandert), je zelf verantwoordelijk bent voor de kosten van het terugsturen van het product naar ons. Om er zeker van te zijn dat het product in goede staat aan ons wordt geretourneerd, raden we je aan een verzendmethode te kiezen waarbij tracering en verzekering zijn inbegrepen.

Als het geretourneerde product beschadigd of defect is, neem dan onmiddellijk contact met ons op zodat we de situatie kunnen beoordelen en je instructies kunnen geven over de te nemen stappen. In dergelijke gevallen zal Katana Kopen de retourkosten vergoeden als onderdeel van onze inzet voor uw tevredenheid en consumentenrechten.

Bewijs van levering

We raden je sterk aan om een bewijs van verzending aan te vragen en onze retourprocedure te volgen.

WAT IS EEN VERZENDBEWIJS?

Een verzendbewijs kan een bewijs van aflevering van het pakket zijn, bijvoorbeeld een foto van je bestelling op je postkantoor. We raden je sterk aan om een foto te maken van je verzendbewijs voor het geval je het kwijtraakt.

Als we je om een bewijs van aflevering vragen en je hebt het niet, dan kunnen we je niet terugbetalen.

Schade en problemen
Controleer je bestelling zodra je deze hebt ontvangen en neem onmiddellijk contact met ons op als het artikel defect of beschadigd is of als je het verkeerde artikel hebt ontvangen, zodat we het probleem kunnen beoordelen en oplossen.

Ruilen
De snelste manier om er zeker van te zijn dat je krijgt wat je wilt, is door het artikel dat je hebt terug te sturen en, zodra de terugzending is geaccepteerd, een aparte aankoop te doen voor het nieuwe artikel.

Terugbetalingen

Zodra we je retourzending hebben ontvangen en gecontroleerd, laten we je weten of de terugbetaling is goedgekeurd. Als de terugbetaling is goedgekeurd, wordt het bedrag automatisch teruggestort op je oorspronkelijke betaalmethode. Houd er rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat je bank of creditcardmaatschappij de restitutie heeft verwerkt en verwerkt. Alle terugbetalingen worden binnen 14 dagen verwerkt.

Contact en vragen :

Als je vragen hebt over ons retourbeleid of hulp nodig hebt bij het retourneren, neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze website of stuur een e-mail naar: tanjiro@katana-kopen.nl

Datum laatste wijziging : 05/03/24